26 nov 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

Lång svampsäsong

lugn. Ännu ett minne från den nyss gångna (för den är väl snart slut?) hösten, som ju länge bjöd både på värme och solsken – och svamp. Den här bilden är tagen i slutet av september i svampskogen runt Vristulven, avslöjar fotografen Louise Udén. Det är hennes man Stefan som syns på fotot. Man kan riktigt känna lugnet som skogen erbjuder, inte minst just under hösten.

Och fortfarande går det att hitta svamp ute i markerna, kommer det rapporter om från läsare runt om i våra trakter.

lugn. Ännu ett minne från den nyss gångna (för den är väl snart slut?) hösten, som ju länge bjöd både på värme och solsken – och svamp. Den här bilden är tagen i slutet av september i svampskogen runt Vristulven, avslöjar fotografen Louise Udén. Det är hennes man Stefan som syns på fotot. Man kan riktigt känna lugnet som skogen erbjuder, inte minst just under hösten.

Och fortfarande går det att hitta svamp ute i markerna, kommer det rapporter om från läsare runt om i våra trakter.