25 nov 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

"Jämnåriga" folkdansare

MARIESTAD

Mariestads folkdansgille bjuder varje år in sina medlemmar som fyllt jämna år – efter 60 även ”halvjämna” till tårtkalas. Årets firande skedde i torsdags då inbjudna jubilarer gärna också var med och dansade några danser. Jubilarerna i år var, från vänster: Rolf Markusson, Birgit Andersson, Margit Ambertson, Stig Matsson, Lisbeth Kopperud, Margareta Thorstrand.

Mariestads folkdansgille bjuder varje år in sina medlemmar som fyllt jämna år – efter 60 även ”halvjämna” till tårtkalas. Årets firande skedde i torsdags då inbjudna jubilarer gärna också var med och dansade några danser. Jubilarerna i år var, från vänster: Rolf Markusson, Birgit Andersson, Margit Ambertson, Stig Matsson, Lisbeth Kopperud, Margareta Thorstrand.