25 nov 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

Hörselskadade på julmässa

RESEBREV

Tre bussar fördelade på tre dagar behövdes för att transportera närmare 150 medlemmar från Hörselskadades förening Norra Skaraborg till årets julmässa på Koberg.

Första stoppet var på Lumber & Karle i Kvänum där en lunchbuffé väntade. Efter ytterligare en timmes färd var vi framme vid Kobergs fideikommiss där Nicklas Silverskiöld, som är gift med den svenska prinsessan Desireé, bor.

I ekonomibyggnaderna kunde vi sedan ta del av en av Sveriges exklusivaste julmässor, där fanns i stort sett allt ifråga om hantverk och delikatesser som olika försäljare stolta demonstrerade. Man fick även provsmaka på de olika matprodukterna. Trötta och med nyinköpta alster återvände vi till bussen där HRF-föreningen hade dragning på det lotteri som ordnats och där de flesta fick vinst.

På resan hem var det några som berättade att de sett hjortar, en del hade även beundrat hur en vallhund som vallade får ute under mässan. Man kunde även konstatera att detta var ett lyckat arrangemang av HRF-föreningen där många fick träffas och trivas.

Första stoppet var på Lumber & Karle i Kvänum där en lunchbuffé väntade. Efter ytterligare en timmes färd var vi framme vid Kobergs fideikommiss där Nicklas Silverskiöld, som är gift med den svenska prinsessan Desireé, bor.

I ekonomibyggnaderna kunde vi sedan ta del av en av Sveriges exklusivaste julmässor, där fanns i stort sett allt ifråga om hantverk och delikatesser som olika försäljare stolta demonstrerade. Man fick även provsmaka på de olika matprodukterna. Trötta och med nyinköpta alster återvände vi till bussen där HRF-föreningen hade dragning på det lotteri som ordnats och där de flesta fick vinst.

På resan hem var det några som berättade att de sett hjortar, en del hade även beundrat hur en vallhund som vallade får ute under mässan. Man kunde även konstatera att detta var ett lyckat arrangemang av HRF-föreningen där många fick träffas och trivas.

  • Bengt Gereonsson