10 nov 2014 19:04

23 jan 2015 14:44

Inblick i SPF – och Svetsbolaget

MARIESTAD

55 personer mötte upp när SPF Mariestad hade informationsmöte för nya medlemmar. Ordförande Åke Brandberg välkomnade och presenterade styrelsen. Därefter fick styrelseledamöterna i tur och ordning berätta om vad respektive person ansvarar för. Deltagarna fick ett frågeformulär där de kunde ange vilken eller vilka aktiviteter de är intresserade av och vill hjälpa till eller delta i.

Föreningen hade bjudit in Anders Lövén, vd i Svetsbolaget Conrad & Co AB. Anders berättade att företaget är en allsidig entreprenör med inriktning mot stål- och plåtkonstruktioner och visade bilder av konstverk som tillverkats efter mallar av olika konstnärer. Trollsländorna, Fyrtornet och Molnet var några exempel som visade på kreativa lösningar. Företaget har också samarbetat med landskapsarkitekt vid Chelsea Flowershow i England där det svenska bidraget vunnit guld flera gånger och även blivit ”best in show”.

Många av lyssnarna hade säkert ingen aning om vilken bred verksamhet som döljer sig bakom företagsnamnet. Åke Brandberg tackade för ett mycket intressant föredrag.

55 personer mötte upp när SPF Mariestad hade informationsmöte för nya medlemmar. Ordförande Åke Brandberg välkomnade och presenterade styrelsen. Därefter fick styrelseledamöterna i tur och ordning berätta om vad respektive person ansvarar för. Deltagarna fick ett frågeformulär där de kunde ange vilken eller vilka aktiviteter de är intresserade av och vill hjälpa till eller delta i.

Föreningen hade bjudit in Anders Lövén, vd i Svetsbolaget Conrad & Co AB. Anders berättade att företaget är en allsidig entreprenör med inriktning mot stål- och plåtkonstruktioner och visade bilder av konstverk som tillverkats efter mallar av olika konstnärer. Trollsländorna, Fyrtornet och Molnet var några exempel som visade på kreativa lösningar. Företaget har också samarbetat med landskapsarkitekt vid Chelsea Flowershow i England där det svenska bidraget vunnit guld flera gånger och även blivit ”best in show”.

Många av lyssnarna hade säkert ingen aning om vilken bred verksamhet som döljer sig bakom företagsnamnet. Åke Brandberg tackade för ett mycket intressant föredrag.