06 nov 2014 10:48

23 jan 2015 14:44

Hantverksmarknad i Boda

TÖREBODA

Dukar, hudvårdsprodukter, träsnideri, barnkläder, kuddar med julmotiv, smycken och ljus ... För 23:e året i rad inbjöd Boda bygdegårdsförening till hantverksmarknad med framför allt jul- och adventstema på de 15 borden. I dagarna två pågick försäljning i bygdegården.

Försäljarna var inte så många som tidigare men det var ändå välbesökt på lördagen. Lite färre besökare var det på söndagen. Som vanligt var det en strykande åtgång på fika och korv.

Dukar, hudvårdsprodukter, träsnideri, barnkläder, kuddar med julmotiv, smycken och ljus ... För 23:e året i rad inbjöd Boda bygdegårdsförening till hantverksmarknad med framför allt jul- och adventstema på de 15 borden. I dagarna två pågick försäljning i bygdegården.

Försäljarna var inte så många som tidigare men det var ändå välbesökt på lördagen. Lite färre besökare var det på söndagen. Som vanligt var det en strykande åtgång på fika och korv.