04 nov 2014 06:00

23 jan 2015 14:44

Sång och musik vid Filadelfia-allträff

Samlingssalen i Filadelfia, Timmersdala, fylldes på torsdagseftermiddagen till en ny Allträff, denna gång med Börge Önnefors från Odensåker som gäst. Han förmedlade sin livsresa i ord och ton med temat Från Evert Taube till Pelle Karlsson. Publiken fick gärna sjunga med.

Börge berättade bland annat att han föddes i Hallerud vid sjön Unden, men kom i samband med giftermålet att bosätta sig i Odensåker. Efter några år som lantbrukare blev han vaktmästare och sedan sjukhuspastor på KSS. Han fick venia att predika i Svenska kyrkan och blev senare frikyrkopastor i Horn och Moholm.

Det serverades också kaffe med goda kakor. Det uppskattade programmet avslutades med sången ”Vid Guds hjärta är jag buren” av Viola Grundström. Insamling gjordes till Sankta Klara kyrkas arbete bland utslagna.

Allan Svensson tackade Börge Önnefors med en bukett blommor. Vid nästa Allträff medverkar Husbandet med förstärkning av Roland Låstberg, Carl-Axel Lindberg och Neta Byström.

Börge berättade bland annat att han föddes i Hallerud vid sjön Unden, men kom i samband med giftermålet att bosätta sig i Odensåker. Efter några år som lantbrukare blev han vaktmästare och sedan sjukhuspastor på KSS. Han fick venia att predika i Svenska kyrkan och blev senare frikyrkopastor i Horn och Moholm.

Det serverades också kaffe med goda kakor. Det uppskattade programmet avslutades med sången ”Vid Guds hjärta är jag buren” av Viola Grundström. Insamling gjordes till Sankta Klara kyrkas arbete bland utslagna.

Allan Svensson tackade Börge Önnefors med en bukett blommor. Vid nästa Allträff medverkar Husbandet med förstärkning av Roland Låstberg, Carl-Axel Lindberg och Neta Byström.