04 nov 2014 14:21

23 jan 2015 14:44

Rektorn först ut

Klätterställningen på Kilenskolan har monterats och kommit på plats under veckan som barnen haft höstlov. På måndagsmorgonen var det dags för högtidlig invigning.

Rektor Magnus höll ett litet tal och pratade bland annat om att man, som Ronja Rövardotter, måste lära sig att ”tas med farorna”, men att man skulle vara lite försiktig när man prövade dem på klätterställningen. Alla var mycket sugna på att testa och var säkert lite avundsjuka på rektorn som fick stå där och pröva den nyinvigda klätterställningen allra först och nog såg han ut som om han tyckte det var kul också.

Rektor Magnus höll ett litet tal och pratade bland annat om att man, som Ronja Rövardotter, måste lära sig att ”tas med farorna”, men att man skulle vara lite försiktig när man prövade dem på klätterställningen. Alla var mycket sugna på att testa och var säkert lite avundsjuka på rektorn som fick stå där och pröva den nyinvigda klätterställningen allra först och nog såg han ut som om han tyckte det var kul också.