30 okt 2014 06:00

23 jan 2015 14:44

Givmilda lunchare i Ringsbacken

GÖTENE

Stämningen var på topp i Ringsbackens kapell Götene i söndags när 95 personer slog sig ned vid de dukade borden till Ge för livet-lunch.

Gråsparvarna under Egon Österbergs ledning sjöng ett flertal andliga sånger och det var allsång med bland annat ”Pärleporten” och ”Han är min sång och min glädje”. Lars Johansson och Ingegerd Ekdén ordnade tre lotterier. En mängd varor hade skänkts till lotterivinster. Tomas Backman auktionerade ut lingonsylt, honung, strumpor, kakor med mera. Lennart Gustafsson berättade om att insamlingen till Ge för livet oavkortat går till barnhjälp och sjukvård i CAR (Centralafrikanska republiken). Tack vare alla frivilliga insatser, gåvor och skänkt mat blev behållningen 28 675 kronor.

Stämningen var på topp i Ringsbackens kapell Götene i söndags när 95 personer slog sig ned vid de dukade borden till Ge för livet-lunch.

Gråsparvarna under Egon Österbergs ledning sjöng ett flertal andliga sånger och det var allsång med bland annat ”Pärleporten” och ”Han är min sång och min glädje”. Lars Johansson och Ingegerd Ekdén ordnade tre lotterier. En mängd varor hade skänkts till lotterivinster. Tomas Backman auktionerade ut lingonsylt, honung, strumpor, kakor med mera. Lennart Gustafsson berättade om att insamlingen till Ge för livet oavkortat går till barnhjälp och sjukvård i CAR (Centralafrikanska republiken). Tack vare alla frivilliga insatser, gåvor och skänkt mat blev behållningen 28 675 kronor.