24 okt 2014 06:00

23 jan 2015 14:43

Äppel päppel ...

Det är inte alltid det självklara som är vackert. Det konstaterar Annalisa Johansson i Skövde som skickat in den här höstbilden. ”Färgmässigt kan en äpplehög vara vacker”, skriver hon. Högen som Annalisa har fotograferat ligger i en grannträdgård till hennes.

Du kanske också har en fin bild av hösten? Skicka gärna in den som ”läsarbilden” till familj@mariestadstidningen.se.

Det är inte alltid det självklara som är vackert. Det konstaterar Annalisa Johansson i Skövde som skickat in den här höstbilden. ”Färgmässigt kan en äpplehög vara vacker”, skriver hon. Högen som Annalisa har fotograferat ligger i en grannträdgård till hennes.

Du kanske också har en fin bild av hösten? Skicka gärna in den som ”läsarbilden” till familj@mariestadstidningen.se.