17 okt 2014 06:00

23 jan 2015 14:43

Startklara

Lyrestad-Hasslerörs Lions club har fått en ny president. Vid senaste månadsmötet överlämnade Tom Lindeberg presidentnålen till Björn Hansson (till vänster).

Klubben har för närvarande 31 aktiva medlemmar, som får ligga i – inte minst nu under hösten och vintern. Luciaaktiviteten, som man har tillsammans med Mariestads-Tidningen och Röda korset, står för dörren. Så även jul- och adventsgransförsäljning på flera platser i stan.

Lions-klubben ser i första hand till det lokala och ger stöd till utsatta barn, handikappinsatser och familjevård. De pengar som samlas in genom luciaaktiviteten går oavkortat till stöd inom Mariestads-Tidningens spridningsområde.

Lyrestad-Hasslerörs Lions club har fått en ny president. Vid senaste månadsmötet överlämnade Tom Lindeberg presidentnålen till Björn Hansson (till vänster).

Klubben har för närvarande 31 aktiva medlemmar, som får ligga i – inte minst nu under hösten och vintern. Luciaaktiviteten, som man har tillsammans med Mariestads-Tidningen och Röda korset, står för dörren. Så även jul- och adventsgransförsäljning på flera platser i stan.

Lions-klubben ser i första hand till det lokala och ger stöd till utsatta barn, handikappinsatser och familjevård. De pengar som samlas in genom luciaaktiviteten går oavkortat till stöd inom Mariestads-Tidningens spridningsområde.