08 okt 2014 06:00

23 jan 2015 14:43

Fullt drag vid SPF:s månadsmöte

MARIESTAD

Det kom massor av människor till Pingstkyrkan i Mariestad när SPF hade sitt oktobermöte.

Till att börja med visade fotograf Jan Fleischmann bilder och kåserade kring sina naturupplevelser runt om i världen. Där fanns bilder från Vänern och Mariestad Bois ishockey mot Grästorp, till fotbolls-VM i Brasilien. Men framför allt fina naturbilder med olika djur som vi inte är vana att se – med snöleoparder som krydda på allt annat.

Därefter spelade traktens spelmän The Spinning wheels, klämmig musik från tiden 1955 –1965. Hade inte kaffeborden stått i vägen, så hade nog många tagit en svängom. Så det var väl långt ifrån bara kaffet som fick deltagarna att gå uppiggade från mötet.

Den stora aktiviteten hos SPF ger resultat i antal medlemmar som nu överstiger 1 000 i Mariestad.

Det kom massor av människor till Pingstkyrkan i Mariestad när SPF hade sitt oktobermöte.

Till att börja med visade fotograf Jan Fleischmann bilder och kåserade kring sina naturupplevelser runt om i världen. Där fanns bilder från Vänern och Mariestad Bois ishockey mot Grästorp, till fotbolls-VM i Brasilien. Men framför allt fina naturbilder med olika djur som vi inte är vana att se – med snöleoparder som krydda på allt annat.

Därefter spelade traktens spelmän The Spinning wheels, klämmig musik från tiden 1955 –1965. Hade inte kaffeborden stått i vägen, så hade nog många tagit en svängom. Så det var väl långt ifrån bara kaffet som fick deltagarna att gå uppiggade från mötet.

Den stora aktiviteten hos SPF ger resultat i antal medlemmar som nu överstiger 1 000 i Mariestad.