06 okt 2014 16:37

23 jan 2015 14:43

Spontanitet och värme med vissångare

EKESKOG

Bot & Bättring är en turnékonsert av och med vissångarna Lucas Stark och KG Malm. Under de sista tolv åren har de i perioder samarbetat kring en mängd föreställningar och tillsammans gjort över 300 framträdanden, många i bygdegårdar. Nyligen besökte de Ekeskog.

Konserten där präglades av humor, spontanitet och värme. Publikkontakten blev mycket positiv när de hoppade ner från scenen, där de hade mickar och förstärkare, för att sjunga och spela akustiskt i interaktion med publiken. Alla gick sedan hem efter underhållning och soppa med ett stort leende och många kommentarer om hur bra man upplevt det hela.

Bot & Bättring är en turnékonsert av och med vissångarna Lucas Stark och KG Malm. Under de sista tolv åren har de i perioder samarbetat kring en mängd föreställningar och tillsammans gjort över 300 framträdanden, många i bygdegårdar. Nyligen besökte de Ekeskog.

Konserten där präglades av humor, spontanitet och värme. Publikkontakten blev mycket positiv när de hoppade ner från scenen, där de hade mickar och förstärkare, för att sjunga och spela akustiskt i interaktion med publiken. Alla gick sedan hem efter underhållning och soppa med ett stort leende och många kommentarer om hur bra man upplevt det hela.