30 sep 2014 06:00

23 jan 2015 14:42

Skaraborgs reumatiker firade 40-årsjubileum

HJO

Reumatikerdistriktet Skaraborg har funnits i 40 år och detta firades med en fest den 12 september på Park i Hjo i närvaro av cirka 180 medlemmar. Man fick byta lokal på grund av ett så stort intresse för att få vara med och fira detta. Distriktets ordförande Lena Karlsson hälsade alla välkomna.

Middagen bestod av en trerätters måltid och underhållning från Grebbans nöjesrestaurang. Samma personal varvade servering med underhållning. Uppträdandena var proffsiga och häftiga och bra musik med olika teman.

Distriktet uppvaktades med gåvor från Reumatikerförbundet att användas till studier, från Älvsborgs reumatikerdistrikt, Hallands reumatikerdistrikt och från ABF.

Förtjänsttecken i guld tilldelades Inger Bäckström, Skövde och Lena Kjellgren, Tidaholm för arton år som invald styrelseledamot. Förtjänsttecknen utdelades av Beryl Svanberg, 1:e vice ordförande i Reumatikerförbundet. De fick även var sin blombukett.

Distriktets hedersmedlem Sven-Erik Åstrand uppvaktades med en blombukett.

Stämningen var på topp och medlemmarna kunde vända hemåt efter en mycket lyckad kväll.

Middagen bestod av en trerätters måltid och underhållning från Grebbans nöjesrestaurang. Samma personal varvade servering med underhållning. Uppträdandena var proffsiga och häftiga och bra musik med olika teman.

Distriktet uppvaktades med gåvor från Reumatikerförbundet att användas till studier, från Älvsborgs reumatikerdistrikt, Hallands reumatikerdistrikt och från ABF.

Förtjänsttecken i guld tilldelades Inger Bäckström, Skövde och Lena Kjellgren, Tidaholm för arton år som invald styrelseledamot. Förtjänsttecknen utdelades av Beryl Svanberg, 1:e vice ordförande i Reumatikerförbundet. De fick även var sin blombukett.

Distriktets hedersmedlem Sven-Erik Åstrand uppvaktades med en blombukett.

Stämningen var på topp och medlemmarna kunde vända hemåt efter en mycket lyckad kväll.