09 sep 2014 06:00

23 jan 2015 14:41

PRO-träff med musik

MARIESTAD

PRO Mariestads medlemmar välkomnades till höstens första möte med studieupptakt. Därefter intog PROlogen scenen. En brasklapp inför valet lämnades då ”When I'm 64” sjöngs med klurig svensk text.

Information gavs om Seniormässan, PRO-båten, och PRO-trav innan Ingbritt Hall upplyste om att en resa planeras till julen.

Sonja Lundin tog fram några godbitar och nyheter ur det digra utbudet på studiecirklar. Nytt för hösten är en cirkel för dem som vill reparera sin nyckelharpa. Ett stick-kafé startas för handarbetande medlemmar. I en cirkel ges tillfälle att fräscha upp trafikkunskaperna.

Efter kaffet intog Lillys gubbar med Sonja traditionsenligt scenen. Mest applåder fick naturbegåvningen Gunnar Johansson då han framförde ”Johan på Snippen”. Kent Ståhl och Olle Persson framförde ”Månstrålar klara” och Lily Blom tog vid med ”Tango för durspel”. En härlig tolkning av ”Vi bor på landet”, där samtliga medverkande härmade olika djur, möttes av jubel. Till sist svängde det gott om ”Polkan går”.

PRO Mariestads medlemmar välkomnades till höstens första möte med studieupptakt. Därefter intog PROlogen scenen. En brasklapp inför valet lämnades då ”When I'm 64” sjöngs med klurig svensk text.

Information gavs om Seniormässan, PRO-båten, och PRO-trav innan Ingbritt Hall upplyste om att en resa planeras till julen.

Sonja Lundin tog fram några godbitar och nyheter ur det digra utbudet på studiecirklar. Nytt för hösten är en cirkel för dem som vill reparera sin nyckelharpa. Ett stick-kafé startas för handarbetande medlemmar. I en cirkel ges tillfälle att fräscha upp trafikkunskaperna.

Efter kaffet intog Lillys gubbar med Sonja traditionsenligt scenen. Mest applåder fick naturbegåvningen Gunnar Johansson då han framförde ”Johan på Snippen”. Kent Ståhl och Olle Persson framförde ”Månstrålar klara” och Lily Blom tog vid med ”Tango för durspel”. En härlig tolkning av ”Vi bor på landet”, där samtliga medverkande härmade olika djur, möttes av jubel. Till sist svängde det gott om ”Polkan går”.