09 sep 2014 10:37

23 jan 2015 14:41

Kägelspel för hela slanten

Undenäs, Älgarås, Gårdsjö och Odensåker gör på lördag, i Undenäs, upp i slutspel i kägelspel. Hemmalaget får då möta Gårdsjö, i den andra matchen möts Älgarås och Odensåker. Segrarna går sedan match om första och andra plats och förlorarna spelar om tredje och fjärde plats.

Lördagen den 4 oktober är det kägelspelsfest med mat och dans i Undenäs och med prisutdelning för den gångna säsongen.

Kägelspelarna där har även haft klubbmästerskap och resultatet blev följande efter två fulla omgångar: Herrar: Rolf Elofsson 89 p, Anders Karlsson 88 p, Sören Andersson 81 p, Börje Davidsson 78 p, Gösta Nilsson 69p och Lennart Andersson 54 p. Damer: Gunilla Karlsson 91 p, Christina Lundberg 81 p (33p), Lilian Arvidsson 81 p (26 p), Mona Davidsson 71 p, Barbro Johansson 68 p, Sonja Andersson 68 p och Gunnel Karlsson 67 p.

Efter avslutad tävling åt man korv; Lennart skötte korvkokningen. Sonja hade bakat tårtan till kvällens kaffe. Lite planering inför kommande uppdrag med slutspel och fest gicks igenom innan kvällen var slut.

Lördagen den 4 oktober är det kägelspelsfest med mat och dans i Undenäs och med prisutdelning för den gångna säsongen.

Kägelspelarna där har även haft klubbmästerskap och resultatet blev följande efter två fulla omgångar: Herrar: Rolf Elofsson 89 p, Anders Karlsson 88 p, Sören Andersson 81 p, Börje Davidsson 78 p, Gösta Nilsson 69p och Lennart Andersson 54 p. Damer: Gunilla Karlsson 91 p, Christina Lundberg 81 p (33p), Lilian Arvidsson 81 p (26 p), Mona Davidsson 71 p, Barbro Johansson 68 p, Sonja Andersson 68 p och Gunnel Karlsson 67 p.

Efter avslutad tävling åt man korv; Lennart skötte korvkokningen. Sonja hade bakat tårtan till kvällens kaffe. Lite planering inför kommande uppdrag med slutspel och fest gicks igenom innan kvällen var slut.