03 sep 2014 06:00

23 jan 2015 14:41

Folktätt på SPF-möte

Pingstkyrkan i Mariestad fick ta emot många SPF:are under trevliga former under måndagen. Många ville ses igen efter sommaruppehållet.

Mest uppskattat var nog sångkören SemiHjorerna från Hjo som sjöng och ledde allsång med låtar som följde Björn och Benny från deras tid i Hootenanny singers, med ”Marianne” via ABBA till Helen Sjöholms, ”Han är min man”. Många sjöng med och levde sig in i musiken.

Därefter följde pålysningar av aktiviteter som är på gång i föreningen, i form av kurser och resor. För den som har intresse finns det mycket att göra, bland annat startar man en samlingspunkt för dem som vill utveckla sitt intresse för färg och form.

Mest uppskattat var nog sångkören SemiHjorerna från Hjo som sjöng och ledde allsång med låtar som följde Björn och Benny från deras tid i Hootenanny singers, med ”Marianne” via ABBA till Helen Sjöholms, ”Han är min man”. Många sjöng med och levde sig in i musiken.

Därefter följde pålysningar av aktiviteter som är på gång i föreningen, i form av kurser och resor. För den som har intresse finns det mycket att göra, bland annat startar man en samlingspunkt för dem som vill utveckla sitt intresse för färg och form.