26 aug 2014 06:00

23 jan 2015 14:41

Tillbaka på skolan efter 40 år

De som för 40 år sedan gick i klass 9D på Tunaholmsskolan återförenades för en dag lördagen den 23 augusti i Mariestad. 9D var en klass med rötterna i Leksbergs skola, men gick alltså ut högstadiet på Tunaholm.

Ciceron på Tunaholmsskolan var den legendariske och numera pensionerade läraren Anders ”Eda” Edström. Dagen startade på skolan och fortsatte sedan med besök i Leksbergs skola och tillhörande brännboll på fotbollsplanen.

Dagen avslutades med gemensam middag på kvällen.

Ciceron på Tunaholmsskolan var den legendariske och numera pensionerade läraren Anders ”Eda” Edström. Dagen startade på skolan och fortsatte sedan med besök i Leksbergs skola och tillhörande brännboll på fotbollsplanen.

Dagen avslutades med gemensam middag på kvällen.