26 aug 2014 06:00

23 jan 2015 14:41

Goda tårtor och gemytlig stämning

Onsdagen den 20 augusti samlades 52 E-luxpensionärer på Snapen för en trevlig eftermiddag.

Det började med en tipspromenad i det vackra vädret och det var ganska svåra frågor, vilket säkert bidrog till att alla blev riktigt kaffe- och tårtsugna. Under fikat kunde man njuta av underhållning av SPF-kören från Götene. Det sjöngs i högan sky av både kör och pensionärer.

Efter kaffet och alla hembakade tårtor var det genomgång av tipspromenad och lottdragning. Håkan Hermansson tackade dem som ordnat med eftermiddagens begivenheter och ordföranden gav ett särskilt tack till Else-Britt, Margareta och Malin som ställde upp och bakade alla goda tårtor.

Det började med en tipspromenad i det vackra vädret och det var ganska svåra frågor, vilket säkert bidrog till att alla blev riktigt kaffe- och tårtsugna. Under fikat kunde man njuta av underhållning av SPF-kören från Götene. Det sjöngs i högan sky av både kör och pensionärer.

Efter kaffet och alla hembakade tårtor var det genomgång av tipspromenad och lottdragning. Håkan Hermansson tackade dem som ordnat med eftermiddagens begivenheter och ordföranden gav ett särskilt tack till Else-Britt, Margareta och Malin som ställde upp och bakade alla goda tårtor.