22 aug 2014 06:00

23 jan 2015 14:41

Många kom till höstens första PRO-träff

När PRO Töreboda inledde höstens träffar påminde vädret om vilken årstid som nalkas. Som vanligt var mötet välbesökt.

Per-Anders Skagerstam och Rolf Johansson sjöng och spelade ur en rik repertoar, allt från visor till rock vilket uppskattades av åhörarna.

Margith Lindholm hälsade alla välkomna tillbaka efter sommaren och läste sedan upp en protestskrivelse som skickats till kommunstyrelsen från PRO och SPF angående nedläggning av Aspen. Övrig information handlade bland annat om seniormässa i Mariestad och PRO-dag på Axevalla travbana i september. Berith Johansson välkomnade alla på gympan som börjar 15 september. Tora Blom har en Ålandskryssning på gång. Jan-Erik Rosander ville ha frågor att ställa till socialchefen som deltar vid nästa träff. Han efterfrågade dessutom loppisgrejer.

Träffen avslutades med kaffe och hembakat samt dragning av försålda åror.

Per-Anders Skagerstam och Rolf Johansson sjöng och spelade ur en rik repertoar, allt från visor till rock vilket uppskattades av åhörarna.

Margith Lindholm hälsade alla välkomna tillbaka efter sommaren och läste sedan upp en protestskrivelse som skickats till kommunstyrelsen från PRO och SPF angående nedläggning av Aspen. Övrig information handlade bland annat om seniormässa i Mariestad och PRO-dag på Axevalla travbana i september. Berith Johansson välkomnade alla på gympan som börjar 15 september. Tora Blom har en Ålandskryssning på gång. Jan-Erik Rosander ville ha frågor att ställa till socialchefen som deltar vid nästa träff. Han efterfrågade dessutom loppisgrejer.

Träffen avslutades med kaffe och hembakat samt dragning av försålda åror.