13 aug 2014 06:00

23 jan 2015 14:40

Läsarbilden

”En av de varma baddagarna åkte vi ut till en av Skövdes senaste pärlor 'Boulognersjön' för att provsitta de nya bänkarna i parken. Där mötte vi en liten ängel (2,5 år från Ryd) som gick och delade ut kramar, i sällskap med en stolt morfar (undra på det). Här får Reier Johansson, Skövde, en kram. Tack du lilla!”

Den söta historien berättas av Annalisa Johansson, som skickade in bilden till MT.

”En av de varma baddagarna åkte vi ut till en av Skövdes senaste pärlor 'Boulognersjön' för att provsitta de nya bänkarna i parken. Där mötte vi en liten ängel (2,5 år från Ryd) som gick och delade ut kramar, i sällskap med en stolt morfar (undra på det). Här får Reier Johansson, Skövde, en kram. Tack du lilla!”

Den söta historien berättas av Annalisa Johansson, som skickade in bilden till MT.