04 aug 2014 21:11

23 jan 2015 14:40

Sommarauktion vid Hamnmagasinet

Lyrestad-Sjötorp har haft en sommarauktion vid Hamnmagasinet Lyrestad med en hel del publik, trots det synnerligen varma vädret. Föreningen sålde lotter, hade en liten loppis samt auktion på terapialster i både tyg och trä. Även skänkta varor i form av bröd klubbades bort.

Hamnmagasinet hade sin servering öppen så det fanns möjlighet för den törstande att få lite dryck eller glass. Trots värmen och avsaknaden av de stora folkmassorna så blev det en lyckad kväll för PRO.

En stor del av nöjet stod nog underhållningen för, då Kenneth Holmström från Götene tog ton med både klarinett och saxofon. Holmström har sin bakgrund i dansbandet Drifters.

Lyrestad-Sjötorp har haft en sommarauktion vid Hamnmagasinet Lyrestad med en hel del publik, trots det synnerligen varma vädret. Föreningen sålde lotter, hade en liten loppis samt auktion på terapialster i både tyg och trä. Även skänkta varor i form av bröd klubbades bort.

Hamnmagasinet hade sin servering öppen så det fanns möjlighet för den törstande att få lite dryck eller glass. Trots värmen och avsaknaden av de stora folkmassorna så blev det en lyckad kväll för PRO.

En stor del av nöjet stod nog underhållningen för, då Kenneth Holmström från Götene tog ton med både klarinett och saxofon. Holmström har sin bakgrund i dansbandet Drifters.