04 aug 2014 21:19

23 jan 2015 14:40

Kaktätt kafferep

De glada Österängspojkarna Simon Borg, 9 och Edvin Johansson, 11 såg till att kakorna på borden i Österängs bygdegård fylldes på i söndags, efter strykande åtgång när Österängsboa bjöd in till gammaldags kafferep med sju sorters kakor. Det blev en riktig fest då omkring 130 personer kommit för att smaka på hembakade kakor och bullar.

Utöver goda kakor blev gästerna bjudna på välklingande dragspelsmusik av Lisbeth Karlström från Vinninga som trakterade sitt instrument och sjöng kända visor där även allsång ingick, vilket blev mycket uppskattat och frambringade många applåder.

De glada Österängspojkarna Simon Borg, 9 och Edvin Johansson, 11 såg till att kakorna på borden i Österängs bygdegård fylldes på i söndags, efter strykande åtgång när Österängsboa bjöd in till gammaldags kafferep med sju sorters kakor. Det blev en riktig fest då omkring 130 personer kommit för att smaka på hembakade kakor och bullar.

Utöver goda kakor blev gästerna bjudna på välklingande dragspelsmusik av Lisbeth Karlström från Vinninga som trakterade sitt instrument och sjöng kända visor där även allsång ingick, vilket blev mycket uppskattat och frambringade många applåder.