28 jul 2014 11:00

23 jan 2015 14:40

Viskväll vid Stallet

Åter en mysig kväll vid Stallet, där Visans vänner bjöd på en resa genom livet i mångfaldens tecken.

Håkan Hultin höll ihop det hela och medverkande var Margaretha Jensen-Andersson som sjöng flera norska visor, Gunnar Törngren som sjöng sina egna visor, Harald Nyman som bland annat sjöng Stefan Demerts sånger samt Seppo Stävenborg som sjöng på finska. Mikael Stävenborg stöttade med dragspel och gitarr. Det var både skämt och allvar, människor och djur på repertoaren – med andra ord ett mycket trevligt och varierande program.

I pausen fanns även denna gång möjlighet att dricka kaffe med hembakt bröd.

Kvällen avslutades med sången ”Mitt land” av Mikael Wiehe och publiken gick hemåt från en solig och trevlig stund vid Stallet.

Håkan Hultin höll ihop det hela och medverkande var Margaretha Jensen-Andersson som sjöng flera norska visor, Gunnar Törngren som sjöng sina egna visor, Harald Nyman som bland annat sjöng Stefan Demerts sånger samt Seppo Stävenborg som sjöng på finska. Mikael Stävenborg stöttade med dragspel och gitarr. Det var både skämt och allvar, människor och djur på repertoaren – med andra ord ett mycket trevligt och varierande program.

I pausen fanns även denna gång möjlighet att dricka kaffe med hembakt bröd.

Kvällen avslutades med sången ”Mitt land” av Mikael Wiehe och publiken gick hemåt från en solig och trevlig stund vid Stallet.

  • Asta Timén