11 jul 2014 06:00

23 jan 2015 14:39

Somrigt möte på bäcken

MARIESTAD

Den 2 juli samlades Husmodersföreningens styrelse och de medlemmar som av olika orsaker inte kunde delta på vårens bussresa och medlemsmöten till en trivselförmiddag på Sommarhemmet Bäcken. Totalt blev det 30 personer. Ordförande Kerstin Poulsen hälsade alla välkomna.

Medlemmarna bjöds på social samvaro, kaffe och våffla eller tårtbit samt på trevlig musikunderhållning av Örjans Svänggäng som underhöll oss både före och efter kaffet. Det blev även några önskelåtar och allsång. Under våra kaffekoppar fanns det en lapp med siffror på, lappen visade sig vara till ett roligt lotteri där alla vann och fick en liten sommarvinst som var sponsrad av ICA-Oxen. Vädret var också på vår sida, soligt och somrigt.

Kerstin Poulsen framförde allas tack till Örjans Svänggäng och till Maj-Britt Larsson som var dagens arrangör och den som kontaktat medlemmarna, bokat Örjans Svänggäng och ordnat med uppskattad sponsring av lotterivinsterna. Slutligen önskades alla en fortsatt fin och trevlig sommar.

Mary Johansson

Den 2 juli samlades Husmodersföreningens styrelse och de medlemmar som av olika orsaker inte kunde delta på vårens bussresa och medlemsmöten till en trivselförmiddag på Sommarhemmet Bäcken. Totalt blev det 30 personer. Ordförande Kerstin Poulsen hälsade alla välkomna.

Medlemmarna bjöds på social samvaro, kaffe och våffla eller tårtbit samt på trevlig musikunderhållning av Örjans Svänggäng som underhöll oss både före och efter kaffet. Det blev även några önskelåtar och allsång. Under våra kaffekoppar fanns det en lapp med siffror på, lappen visade sig vara till ett roligt lotteri där alla vann och fick en liten sommarvinst som var sponsrad av ICA-Oxen. Vädret var också på vår sida, soligt och somrigt.

Kerstin Poulsen framförde allas tack till Örjans Svänggäng och till Maj-Britt Larsson som var dagens arrangör och den som kontaktat medlemmarna, bokat Örjans Svänggäng och ordnat med uppskattad sponsring av lotterivinsterna. Slutligen önskades alla en fortsatt fin och trevlig sommar.

Mary Johansson