07 jul 2014 13:21

23 jan 2015 14:39

Sommarkyrka i Undenäs

Undenäs sommarkyrka i Undenäs prästgård avslutades med en friluftsgudstjänst som leddes av Inga Eriksson.

Undenäs sommarkyrka i Undenäs prästgård avslutades med en friluftsgudstjänst som leddes av Inga Eriksson. Det har varit en välbesökt och lyckad sommarkyrka under veckan och Inger Breman -Larsson har även guidat i kyrkan under två dagar. Det har varit en utställning av 57 broderade dukar och vinnande broderi blev nr 11 med 10 röster, nr 1 och 9 fick 7 röster vardera. Vinnare av bokpriser blev Inga Jansson (nr 11), Ann-Marie Holmgren (nr 1) och Mona Pettersson (nr 9).

Undenäs sommarkyrka i Undenäs prästgård avslutades med en friluftsgudstjänst som leddes av Inga Eriksson. Det har varit en välbesökt och lyckad sommarkyrka under veckan och Inger Breman -Larsson har även guidat i kyrkan under två dagar. Det har varit en utställning av 57 broderade dukar och vinnande broderi blev nr 11 med 10 röster, nr 1 och 9 fick 7 röster vardera. Vinnare av bokpriser blev Inga Jansson (nr 11), Ann-Marie Holmgren (nr 1) och Mona Pettersson (nr 9).