02 jul 2014 06:00

23 jan 2015 14:39

Presidentskifte i Mariestads Rotary

MARIESTAD

I Mariestads Rotaryklubb har Cathrin Hurtig-Andersson nu fullgjort sitt presidentår. Ny president för verksamhetsåret 2014/15 är Claes-Henrik Martinsson. Överlämningen skedde i samband med fredagens ordinarie lunchmöte då även 2014 års ungdomskulturstipendium delades ut.

I samband med presidentskiftet tillträder även den nya styrelsen för 2014/15. Styrelsen består av Henrik Götvall, sekreterare och tillträdande president, Kerstin Grahn, kassör, Lars Arestrand, klubbmästare, Conny Jakobsson, programansvarig, Peter Bergh, vice sekreterare, Bengt Josefsson, nationell tjänst, Catrin Hurtig-Andersson, vice president och internationell tjänst.

I Mariestads Rotaryklubb har Cathrin Hurtig-Andersson nu fullgjort sitt presidentår. Ny president för verksamhetsåret 2014/15 är Claes-Henrik Martinsson. Överlämningen skedde i samband med fredagens ordinarie lunchmöte då även 2014 års ungdomskulturstipendium delades ut.

I samband med presidentskiftet tillträder även den nya styrelsen för 2014/15. Styrelsen består av Henrik Götvall, sekreterare och tillträdande president, Kerstin Grahn, kassör, Lars Arestrand, klubbmästare, Conny Jakobsson, programansvarig, Peter Bergh, vice sekreterare, Bengt Josefsson, nationell tjänst, Catrin Hurtig-Andersson, vice president och internationell tjänst.