30 jun 2014 06:00

23 jan 2015 14:39

Med destination Torsö

En måndag i juni genomförde SPF-Törebodabygden en rundresa med buss för inbjudna medlemmar som är 85 år eller äldre.

Ett drygt 40-tal hade anmält intresse och dessa deltog på färden till Torsö med besök i Torsö kyrka där guiden tillika kyrkvärden Kerstin Hjelmare informerade om bygden och kyrkan i synnerhet. Därefter tog bussen oss till Fågelö kapell där vi satt i bussen en stund och beundrade kyrkan med dess omgivningar.

En bensträckare blev det vid Brygghuset, Sundsmarken där gästerna bjöds på landgång och kaffe med kaka. Färden från Sundsmarken tillbaka till Töreboda gick via Snapen utmed Vänern en sväng in i Mariestad.

Nisse ”Handlarn” Gustavsson tackade på gästernas vägnar för den trevligt arrangerade resan. Så även Anna-Lisa Haggård som också passade på att tacka vår Herre för det vackra vädret under resan. Resenärerna såg nöjda och lite trötta ut när de steg av bussen för att vandra hem och smälta eftermiddagens intryck.

Stig-Evert Johansson

Ett drygt 40-tal hade anmält intresse och dessa deltog på färden till Torsö med besök i Torsö kyrka där guiden tillika kyrkvärden Kerstin Hjelmare informerade om bygden och kyrkan i synnerhet. Därefter tog bussen oss till Fågelö kapell där vi satt i bussen en stund och beundrade kyrkan med dess omgivningar.

En bensträckare blev det vid Brygghuset, Sundsmarken där gästerna bjöds på landgång och kaffe med kaka. Färden från Sundsmarken tillbaka till Töreboda gick via Snapen utmed Vänern en sväng in i Mariestad.

Nisse ”Handlarn” Gustavsson tackade på gästernas vägnar för den trevligt arrangerade resan. Så även Anna-Lisa Haggård som också passade på att tacka vår Herre för det vackra vädret under resan. Resenärerna såg nöjda och lite trötta ut när de steg av bussen för att vandra hem och smälta eftermiddagens intryck.

Stig-Evert Johansson