23 jun 2014 06:00

23 jan 2015 14:38

Sommarbilden. Spegelblankt på kanalen

ROFYLLT

En stämningsbild från Hajstorp, tagen i samband med spelmansstämman i Hajstorp under pingsthelgen. Lugnet före turiststormen kanske? Fotografen heter Erik Blom och det är han som skickat in årets första sommarbild till MT.

Har du också en riktigt somrig bild, som du vill dela med dig av? Skicka in den till familj@mariestadstidningen.se. Bilden ska vara oförminskad och i jpg-format.

En stämningsbild från Hajstorp, tagen i samband med spelmansstämman i Hajstorp under pingsthelgen. Lugnet före turiststormen kanske? Fotografen heter Erik Blom och det är han som skickat in årets första sommarbild till MT.

Har du också en riktigt somrig bild, som du vill dela med dig av? Skicka in den till familj@mariestadstidningen.se. Bilden ska vara oförminskad och i jpg-format.