19 jun 2014 06:00

23 jan 2015 14:38

Folkdans på Västeräng

Häromdagen gjorde Mariestads folkdansgille för 27:e året i rad en uppvisning på Västerängs koloniträdgårdsförening.

Ingvar Larsson hälsade välkomna. Folkdansgillet var denna kväll ”förstärkt” med riksspelmannen Lars-Olov Ejstes.

När uppvisningen var klar bjöds dansare och musikanter in på kaffe av koloniträdgårdsföreningen. Efter kaffet spelade Kenneth Nilsson, Lilly Blom, Lennart Bäckman och Lars-Olof Ejstes några låtar till och det dansades flitigt av folkdansare och andra gäster.

Ingvar Larsson hälsade välkomna. Folkdansgillet var denna kväll ”förstärkt” med riksspelmannen Lars-Olov Ejstes.

När uppvisningen var klar bjöds dansare och musikanter in på kaffe av koloniträdgårdsföreningen. Efter kaffet spelade Kenneth Nilsson, Lilly Blom, Lennart Bäckman och Lars-Olof Ejstes några låtar till och det dansades flitigt av folkdansare och andra gäster.