18 jun 2014 06:00

23 jan 2015 14:38

Nu tar Haglund över

Hjälporganisationen Lions Mariestad får ny ordförande när Hans Johansson (till höger på bilden) lämnar över ansvaret till Olle Haglund den 1 juli.

Med Hans Johansson som ordförande har Lions insamlingsarbete präglats av ett ökat samarbete med handeln i Mariestad och den årliga julmarknaden på Nya torget nådde rekordresultat. Ordföranderollen tas nu över av Olle Haglund, den tidigare högstadieläraren är också aktiv inom Friluftsfrämjandet och Mariestads konstförening och har dessutom ett förflutet som framgångsrik handbollsspelare i Maif.

Med Hans Johansson som ordförande har Lions insamlingsarbete präglats av ett ökat samarbete med handeln i Mariestad och den årliga julmarknaden på Nya torget nådde rekordresultat. Ordföranderollen tas nu över av Olle Haglund, den tidigare högstadieläraren är också aktiv inom Friluftsfrämjandet och Mariestads konstförening och har dessutom ett förflutet som framgångsrik handbollsspelare i Maif.