12 jun 2014 09:06

23 jan 2015 14:38

Ett klipp för ny konst

SÖTÅSEN

Naturbruksgymnasiet Sötåsen har invigt sin metallskulptur med texten ”Belito am Fremje”. Elever i fyraårskursen har tillsammans med konstnären Kjell Thörngvist från Tibro svetsat samman en installation som består av en bok, blommor och en plog. Arbetet ingår i det treåriga utvecklingsprojekt som bär namnet ”Unga Panncentralen” med Gert Winberg i spetsen. Eleven Amanda Karlsson överlämnade i samband med invigningen blommor till Gert Winberg och tackade för samarbetet.

Naturbruksgymnasiet Sötåsen har invigt sin metallskulptur med texten ”Belito am Fremje”. Elever i fyraårskursen har tillsammans med konstnären Kjell Thörngvist från Tibro svetsat samman en installation som består av en bok, blommor och en plog. Arbetet ingår i det treåriga utvecklingsprojekt som bär namnet ”Unga Panncentralen” med Gert Winberg i spetsen. Eleven Amanda Karlsson överlämnade i samband med invigningen blommor till Gert Winberg och tackade för samarbetet.