04 jun 2014 06:00

23 jan 2015 14:37

Natur och kultur för PRO i Gullspång

RESEBREV:

Onsdagen den 28 maj hade PRO Gullspång utflykt till Löfwings Ateljé & Konstcafé.

Vi fick se och höra om alla de fina tavlorna som Göran Löfwing hade målat och skissat. Vidare berättade hans fru Linda om de vackra golven som Göran målat, de såg ut som skifferplattor och gatstenar. Helt fantastiskt.

Efter att vi på egen hand fått vandra runt och titta på allt det vackra som han hade gjort, åt vi en underbar lunch, samt kaffe och kaka.

Vi fortsatte vår utflykt till fågeltornet och Naturum vid Hornborgarsjön. Där kunde man skåda 100-talet olika fåglar som redan fått ungar. Vi fick även se den utdöende rasen Väne kor, som man lyckats avla fram igen.

Lite snålblåst var inget som skrämde våra pensionärer denna dag, de strålade ikapp med solen. Efter en liten kaffetår vände vi hemåt glada i hågen efter en underbar dag

Vi fick se och höra om alla de fina tavlorna som Göran Löfwing hade målat och skissat. Vidare berättade hans fru Linda om de vackra golven som Göran målat, de såg ut som skifferplattor och gatstenar. Helt fantastiskt.

Efter att vi på egen hand fått vandra runt och titta på allt det vackra som han hade gjort, åt vi en underbar lunch, samt kaffe och kaka.

Vi fortsatte vår utflykt till fågeltornet och Naturum vid Hornborgarsjön. Där kunde man skåda 100-talet olika fåglar som redan fått ungar. Vi fick även se den utdöende rasen Väne kor, som man lyckats avla fram igen.

Lite snålblåst var inget som skrämde våra pensionärer denna dag, de strålade ikapp med solen. Efter en liten kaffetår vände vi hemåt glada i hågen efter en underbar dag

  • Annica Granath