26 maj 2014 06:00

23 jan 2015 14:37

Resebrev

PRO Ullervad har varit på resa till Gäsene ost och Herrljunga cider, där vi efter intressant information provsmakade och handlade. Efter lunch på Trollebo golfrestaurang åkte vi vidare till Alphems arboretum utanför Floby. Vi fick en mycket härlig guidning, på äkta falbygdsmål, om den vackra och originella träd- och stensamlingen. Hänförda av beundran över den man som skapat detta paradis, åkte vi hemåt efter en kaffepaus på Mössebergsgården i Falköping.

En trevlig dag med 40 glada pensionärer, skicklig chaufför och skönt resväder.

PRO Ullervad har varit på resa till Gäsene ost och Herrljunga cider, där vi efter intressant information provsmakade och handlade. Efter lunch på Trollebo golfrestaurang åkte vi vidare till Alphems arboretum utanför Floby. Vi fick en mycket härlig guidning, på äkta falbygdsmål, om den vackra och originella träd- och stensamlingen. Hänförda av beundran över den man som skapat detta paradis, åkte vi hemåt efter en kaffepaus på Mössebergsgården i Falköping.

En trevlig dag med 40 glada pensionärer, skicklig chaufför och skönt resväder.

  • Irene Frid