15 maj 2014 06:00

23 jan 2015 14:36

Det är vackert nu

Läsarbilden

Christina Learmonth i Mariestad brukar bidra med dikter på den här sidan. Den här gången nöjer hon sig med en bild. Och orden: Nu är det dags att beundra rhododendronprakten i Humleparken, tvärs över vägen från biblioteket. Ännu flera färger är på gång. Under tiden törs man kanske citera Kolingen, som utbrast så här års: ”Står du där och blommar, din häggjävel!”

Christina Learmonth i Mariestad brukar bidra med dikter på den här sidan. Den här gången nöjer hon sig med en bild. Och orden: Nu är det dags att beundra rhododendronprakten i Humleparken, tvärs över vägen från biblioteket. Ännu flera färger är på gång. Under tiden törs man kanske citera Kolingen, som utbrast så här års: ”Står du där och blommar, din häggjävel!”