06 maj 2014 06:00

23 jan 2015 14:36

Sprakande Valborg

Trots att vårvärmen inte visade sig från sin bästa sida samlades mellan 150 och 200 personer vid Åsabacken i Färed där Valborg har firats i 31 år.

Även i år firade man på sedvanligt sätt med brasa, vårtal och körsång. Talet hölls av Bengt Jonsson och Hassle/Lyrestads kyrkokör stod för den musikaliska inramningen. Firandet arrangerades av Färeds bygdegårdsförening och avrundades med ett färgsprakande fyrverkeri. Kvällen avslutades i Färeds kyrka med aftonsång av kyrkokören.

Även i år firade man på sedvanligt sätt med brasa, vårtal och körsång. Talet hölls av Bengt Jonsson och Hassle/Lyrestads kyrkokör stod för den musikaliska inramningen. Firandet arrangerades av Färeds bygdegårdsförening och avrundades med ett färgsprakande fyrverkeri. Kvällen avslutades i Färeds kyrka med aftonsång av kyrkokören.