23 apr 2014 13:44

23 jan 2015 14:35

Vårmodet visades på PRO-träff i april

Månadsträffen hos PRO Töreboda inleddes med vårsånger av kören och deklamation av Ragnar Johansson.

Därefter informerade Jan-Erik Rosander om PRO:s 60-årsjubileum den 9 maj samt om resor och aktiviteter, såsom PRO-båten från Skaraborg, isshow i Tibro, PRO-vetarnas final, kulturdag i Axevalla, teater i Larv, DM i golf i Töreboda samt resa till Gysinge och Dalarna. Han rapporterade också från distriktets framtidsgrupp. Tora Blom har en hemlig resa på gång.

Mariana Rosengren, som varit på konsument- och miljöträff, kunde meddela att årets matkasse var drygt 80 kronor billigare än förra årets.

Så vidtog modevisningen med kläder från seniorshopen. PRO:s egna medlemmar var mannekänger och visade upp kläder för såväl varma dagar som lite kyligare sommarkvällar till såväl herrar som damer. De avtackades med varsin ros och hela tillställningen avslutades med kaffe och hembakt och sedvanlig dragning av åror. Vinsterna denna dag hade lämpligt nog inslag av påsk

Därefter informerade Jan-Erik Rosander om PRO:s 60-årsjubileum den 9 maj samt om resor och aktiviteter, såsom PRO-båten från Skaraborg, isshow i Tibro, PRO-vetarnas final, kulturdag i Axevalla, teater i Larv, DM i golf i Töreboda samt resa till Gysinge och Dalarna. Han rapporterade också från distriktets framtidsgrupp. Tora Blom har en hemlig resa på gång.

Mariana Rosengren, som varit på konsument- och miljöträff, kunde meddela att årets matkasse var drygt 80 kronor billigare än förra årets.

Så vidtog modevisningen med kläder från seniorshopen. PRO:s egna medlemmar var mannekänger och visade upp kläder för såväl varma dagar som lite kyligare sommarkvällar till såväl herrar som damer. De avtackades med varsin ros och hela tillställningen avslutades med kaffe och hembakt och sedvanlig dragning av åror. Vinsterna denna dag hade lämpligt nog inslag av påsk