15 apr 2014 06:00

23 jan 2015 14:34

Högt och festligt

I lördags samlades ett 20-tal barn och deras föräldrar på stationsplanen i Lugnås. För tredje året i rad pyntades en tio meter hög björk med färgglada fjädrar och annat påskpynt. Trotsande kalla vårvindar kämpade stela fingrar med ståltråd och flygande fjädrar. Sedan restes björken och pryder nu Lugnås stationsområde över påskhelgen.

Intresseföreningen för Lugnås stationssamhälle bjöd alla barn på saft och bullar samt delade traditionsenligt ut påskägg. Påskägg delades även ut till barnen på asylboendet i Lugnås.

I lördags samlades ett 20-tal barn och deras föräldrar på stationsplanen i Lugnås. För tredje året i rad pyntades en tio meter hög björk med färgglada fjädrar och annat påskpynt. Trotsande kalla vårvindar kämpade stela fingrar med ståltråd och flygande fjädrar. Sedan restes björken och pryder nu Lugnås stationsområde över påskhelgen.

Intresseföreningen för Lugnås stationssamhälle bjöd alla barn på saft och bullar samt delade traditionsenligt ut påskägg. Påskägg delades även ut till barnen på asylboendet i Lugnås.