09 apr 2014 06:00

23 jan 2015 14:34

Skymning över ån

Solnedgångar är ett tacksamt motiv. I synnerhet solnedgångar i vårens tid, kanske. Man vill så gärna vara ute länge. Anita Hilmersson bjuder på en fin skymningsbild över Tidans utlopp, med Marieholmsbron till vänster och gamla fängelset i fonden.

Vi tar tacksamt emot läsarbilder – årstidsbundna eller inte. Bara de bjuder på det ”lilla extra”. Mejla till familj@mariestadstidningen.se (högupplöst i jpg-format); berätta vad den föreställer och vem du är.

Solnedgångar är ett tacksamt motiv. I synnerhet solnedgångar i vårens tid, kanske. Man vill så gärna vara ute länge. Anita Hilmersson bjuder på en fin skymningsbild över Tidans utlopp, med Marieholmsbron till vänster och gamla fängelset i fonden.

Vi tar tacksamt emot läsarbilder – årstidsbundna eller inte. Bara de bjuder på det ”lilla extra”. Mejla till familj@mariestadstidningen.se (högupplöst i jpg-format); berätta vad den föreställer och vem du är.