20 mar 2014 16:01

23 jan 2015 14:33

Födelsedagskalas modell större

FÄGRE

Härom lördagen var det dags för Svenska kyrkan i Töreboda pastorat att uppmärksamma jubilarer i Fägre församling. Kalaset riktade sig till dem som fyller 80, 85, 90 eller däröver under första halvåret. Det bjöds på trerättersmiddag, musik och sång, kaffe och tårta. Komminister Hans Kristoffersen höll ett födelsedagstal till jubilarerna och komminister Maria Norberg höll en kort andakt. Avslutningsvis fick alla jubilarer var sin ros.

Härom lördagen var det dags för Svenska kyrkan i Töreboda pastorat att uppmärksamma jubilarer i Fägre församling. Kalaset riktade sig till dem som fyller 80, 85, 90 eller däröver under första halvåret. Det bjöds på trerättersmiddag, musik och sång, kaffe och tårta. Komminister Hans Kristoffersen höll ett födelsedagstal till jubilarerna och komminister Maria Norberg höll en kort andakt. Avslutningsvis fick alla jubilarer var sin ros.