10 mar 2014 06:00

23 jan 2015 14:32

Ung underhållning på PRO-möte

En solig februarimåndag samlades Töreboda PRO till medlemsträff på Bergmansgården.

Denna inleddes med ett mycket uppskattat inslag av elever från kulturskolan. Emma Lundberg sjöng ”För att du finns” och därefter bjöd Miranda Lindgren och Ellen Järnertz på duett ”Let it be”. Sedan var det dags för de yngsta körmedlemmarna att framträda. Under Linda Nilssons ledning sjöng och agerade de med små lärorika sångsketcher om skog och natur.

Efter lite information från styrelsen och dragning på årorna bjöds det på kaffe med goda semlor.

Denna inleddes med ett mycket uppskattat inslag av elever från kulturskolan. Emma Lundberg sjöng ”För att du finns” och därefter bjöd Miranda Lindgren och Ellen Järnertz på duett ”Let it be”. Sedan var det dags för de yngsta körmedlemmarna att framträda. Under Linda Nilssons ledning sjöng och agerade de med små lärorika sångsketcher om skog och natur.

Efter lite information från styrelsen och dragning på årorna bjöds det på kaffe med goda semlor.