03 mar 2014 13:08

23 jan 2015 14:32

Nick Borgen gav bygdegårdskonsert

Nick Borgen bjöd på läcker underhållning i Ekby bygdegård häromkvällen.

Nick är mest känd som sångare i Thor-Eriks och senare även i sin egen orkester, han har även skrivit cirka 350 egna låtar, men det var nog 1993 han slog igenom stort, då han kom tvåa i Melodifestivalen med låten ”We are all the winners”.

En annan välkänd Borgen-låt är ”Den glider in”, som var kampsång för Svenska ishockeylaget vid världsmästerskapet i Sverige 1995.

Numera är Nick Borgen musiklärare, men hinner också resa runt i Norden med en egen konsert som blivit mycket uppskattad. I Ekby bjöds en varierande repertoar, som avslutades med svängig rockmusik där många av åhörarna lockades att sjunga med. Kvällen till ära hade bygdegårdsföreningen dukat upp till supé i den nyrenoverade bygdegården.

Nick är mest känd som sångare i Thor-Eriks och senare även i sin egen orkester, han har även skrivit cirka 350 egna låtar, men det var nog 1993 han slog igenom stort, då han kom tvåa i Melodifestivalen med låten ”We are all the winners”.

En annan välkänd Borgen-låt är ”Den glider in”, som var kampsång för Svenska ishockeylaget vid världsmästerskapet i Sverige 1995.

Numera är Nick Borgen musiklärare, men hinner också resa runt i Norden med en egen konsert som blivit mycket uppskattad. I Ekby bjöds en varierande repertoar, som avslutades med svängig rockmusik där många av åhörarna lockades att sjunga med. Kvällen till ära hade bygdegårdsföreningen dukat upp till supé i den nyrenoverade bygdegården.