19 feb 2014 06:00

23 jan 2015 14:32

Inga döda fiskar i Trysil på lovet

År efter år blir den snabbt fullbokad – bussen till Trysil, som tar glada Mariestadsungdomar till vinterlovskul i Norge. Det är Mariestads pingstförsamling, Missionskyrkan och Korskyrkan som gemensamt arrangerar läger i skidparadiset. På sportlovet förra veckan var 68 ungdomar och ledare iväg. Årets läger bjöd på mycket snö, fem dagars skidåkning, skön gemenskap och temat "Vi är inga döda fiskar", om att våga gå mot strömmen på olika områden i livet.

År efter år blir den snabbt fullbokad – bussen till Trysil, som tar glada Mariestadsungdomar till vinterlovskul i Norge. Det är Mariestads pingstförsamling, Missionskyrkan och Korskyrkan som gemensamt arrangerar läger i skidparadiset. På sportlovet förra veckan var 68 ungdomar och ledare iväg. Årets läger bjöd på mycket snö, fem dagars skidåkning, skön gemenskap och temat "Vi är inga döda fiskar", om att våga gå mot strömmen på olika områden i livet.