14 feb 2014 06:00

23 jan 2015 14:31

Två poäng mer räckte för Töreboda

Det har varit en ny drabbning i tävlingen PRO-vetarna. Denna gång mötte Törebodalaget Skövde. Innan tävlingen drog igång underhöll PRO-kören med vacker sång och Ragnar Johansson läste en dikt om februari, av västgöten Jönn.

Domare Ragnhild Strindevall startade duellen med en presentation av tidtagare Karl-Erik Kihlström och de båda lagen: Från Skövde kom John Karlsson, Siv Karlsson och Vidar Karlsson samt lagledare Sören Lindgren och för Töreboda tävlade Birgit Kihlström, Ragnar Johansson och Kurt Johansson samt lagledare Aase Magnusson.

Efter en oerhört jämn och spännande kamp med frågor om allt från huvudstäder, Bibeln och flaggdagar till barnboksfigurer med mera blev det slutligen Törebodalaget som tog hem segern med 16–14.

Därefter, till kaffet, blev det ytterligare lite spänning då årorna drogs.

Det har varit en ny drabbning i tävlingen PRO-vetarna. Denna gång mötte Törebodalaget Skövde. Innan tävlingen drog igång underhöll PRO-kören med vacker sång och Ragnar Johansson läste en dikt om februari, av västgöten Jönn.

Domare Ragnhild Strindevall startade duellen med en presentation av tidtagare Karl-Erik Kihlström och de båda lagen: Från Skövde kom John Karlsson, Siv Karlsson och Vidar Karlsson samt lagledare Sören Lindgren och för Töreboda tävlade Birgit Kihlström, Ragnar Johansson och Kurt Johansson samt lagledare Aase Magnusson.

Efter en oerhört jämn och spännande kamp med frågor om allt från huvudstäder, Bibeln och flaggdagar till barnboksfigurer med mera blev det slutligen Törebodalaget som tog hem segern med 16–14.

Därefter, till kaffet, blev det ytterligare lite spänning då årorna drogs.