04 feb 2014 06:00

23 jan 2015 14:31

Sång och piano vid Filadelfias allträff

Tomas Björklund från Mariestad var gäst vid allträffen i Filadelfia, Timmersdala, torsdagen den 30 januari. Allan Svensson hälsade alla välkomna.

Trygghet och framtidstro var temat för Björklunds framförande av sånger. Hälften av sångerna hade han skrivit och komponerat själv, exempelvis ”Gyllne broar som Herren åt dig byggt”, ”I strålande solsken, i strilande regn”, ”Färgpaletten” och avslutningssången ”När dagen lägger sig till ro”. Sångerna var finstämda och uppskattades av publiken, vilket applåderna visade. Han ackompanjerades på piano av Sylvia Silverdahl.

Till allträffarna hör gott fika. Sångstunden avslutades med att Allan Svensson tackade Tomas Björklund och Sylvia Silverdahl med blommor.

Tomas Björklund från Mariestad var gäst vid allträffen i Filadelfia, Timmersdala, torsdagen den 30 januari. Allan Svensson hälsade alla välkomna.

Trygghet och framtidstro var temat för Björklunds framförande av sånger. Hälften av sångerna hade han skrivit och komponerat själv, exempelvis ”Gyllne broar som Herren åt dig byggt”, ”I strålande solsken, i strilande regn”, ”Färgpaletten” och avslutningssången ”När dagen lägger sig till ro”. Sångerna var finstämda och uppskattades av publiken, vilket applåderna visade. Han ackompanjerades på piano av Sylvia Silverdahl.

Till allträffarna hör gott fika. Sångstunden avslutades med att Allan Svensson tackade Tomas Björklund och Sylvia Silverdahl med blommor.