28 jan 2014 06:00

23 jan 2015 14:31

Mästarsamling

När riddaretemplet Westgothia i Skara installerade sin nya mästare, Lars Westh, Högstena, samlades många tempelriddare i ordenslokalerna för att hälsa honom välkommen. Även andra orter fanns representerade vid mötet och den efterföljande middagen i festsalen. På bildens ses, från vänster: Storceremonimästaren Vilgoth Wilhelmsson, Skärhamn, mästare Kjell Hordnes, Jönköping, mästare Börje Börjesson, Mariestad, den nye mästaren Lars Westh, Högstena, förre mästaren Bo Hansson, Lidköping samt vice stormästare Per-Ingvar Krantz, Borås.

När riddaretemplet Westgothia i Skara installerade sin nya mästare, Lars Westh, Högstena, samlades många tempelriddare i ordenslokalerna för att hälsa honom välkommen. Även andra orter fanns representerade vid mötet och den efterföljande middagen i festsalen. På bildens ses, från vänster: Storceremonimästaren Vilgoth Wilhelmsson, Skärhamn, mästare Kjell Hordnes, Jönköping, mästare Börje Börjesson, Mariestad, den nye mästaren Lars Westh, Högstena, förre mästaren Bo Hansson, Lidköping samt vice stormästare Per-Ingvar Krantz, Borås.