15 jan 2014 06:00

23 jan 2015 14:30

Underhållande start på SPF-året

Ordförande Åke Brandberg hälsade välkommen till vårens första möte med SPF i Mariestad. 128 personer kom för att lyssna till Wienerkapellet under ledning av Lars Hay.

Underhållningen började med ett allsångspotpurri där alla kunde sjunga med i välkända refränger. Sedan fortsatte programmet med örhängen av Jules Sylvain samt välkända musikal- och operettmelodier. Publiken bjöds även på julmusik som ”White Christmas” och ”Ser du stjärnan i det blå”. Som avslutning fick de höra Glenn Millers ”Moonlight Serenade”. Sångsolist i kapellet var Gerd Karlsson. Soloframträdanden gjordes av bland andra Pelle Leijon och Lars Hay. Varma applåder fick de av publiken som tack för en trevlig och underhållande timma.

Därefter följde kaffestund samt information om trafiksäkerhet, resor och rapport från KPR. Efter lottdragning avslutade Åke Brandberg mötet och tackade för uppslutningen som var ganska god trots det kyliga och hala väglaget.

Ordförande Åke Brandberg hälsade välkommen till vårens första möte med SPF i Mariestad. 128 personer kom för att lyssna till Wienerkapellet under ledning av Lars Hay.

Underhållningen började med ett allsångspotpurri där alla kunde sjunga med i välkända refränger. Sedan fortsatte programmet med örhängen av Jules Sylvain samt välkända musikal- och operettmelodier. Publiken bjöds även på julmusik som ”White Christmas” och ”Ser du stjärnan i det blå”. Som avslutning fick de höra Glenn Millers ”Moonlight Serenade”. Sångsolist i kapellet var Gerd Karlsson. Soloframträdanden gjordes av bland andra Pelle Leijon och Lars Hay. Varma applåder fick de av publiken som tack för en trevlig och underhållande timma.

Därefter följde kaffestund samt information om trafiksäkerhet, resor och rapport från KPR. Efter lottdragning avslutade Åke Brandberg mötet och tackade för uppslutningen som var ganska god trots det kyliga och hala väglaget.