10 jan 2014 10:41

23 jan 2015 14:30

Skogens guld skördas mitt i vintern

Är det vårens första primörer eller höstens sista skörd som tittar upp mellan löven? Ted Jansson i Äskekärr har gjort detta fynd i sin närhet och mejlade påpassligt in en bild till Mariestads-Tidningens familjeredaktion.

Och i Högelid hälsar Gun Jonsson ”våren” med en bild från den egna trädgården. Gullvivor i januari? Jo, så kan det tydligen gå när Kung Bore håller sig borta. Dock kan man förmoda att denna vårblomma numera göms i snö.

Är det vårens första primörer eller höstens sista skörd som tittar upp mellan löven? Ted Jansson i Äskekärr har gjort detta fynd i sin närhet och mejlade påpassligt in en bild till Mariestads-Tidningens familjeredaktion.

Och i Högelid hälsar Gun Jonsson ”våren” med en bild från den egna trädgården. Gullvivor i januari? Jo, så kan det tydligen gå när Kung Bore håller sig borta. Dock kan man förmoda att denna vårblomma numera göms i snö.