17 dec 2013 06:00

23 jan 2015 14:28

Sören Strid roade reumatiker

Reumatikerföreningen Mariestad har haft sin sedvanliga julfest, i år på restaurang Holländaren. De cirka 70 medlemmar som kom fick glögg med tillbehör samtidigt som Mariestads lucia med tärnor framträdde med sina fina sånger.

Efter detta tågade underhållaren Sören Strid från Skagersvik in spelandes luciasången på dragspel. Sedan roade han festdeltagarna med stand up, historier, imitationer, gitarr- och dragspelsmusik; välkända sånger där alla kunde sjunga med.

Efter att Sören blivit inropad flera gånger var det dags för julbord. Eftermiddagen avslutades med dragning på det stora lotteriet, i år med mycket fina vinster som medlemmarna skänkt.

Reumatikerföreningen Mariestad har haft sin sedvanliga julfest, i år på restaurang Holländaren. De cirka 70 medlemmar som kom fick glögg med tillbehör samtidigt som Mariestads lucia med tärnor framträdde med sina fina sånger.

Efter detta tågade underhållaren Sören Strid från Skagersvik in spelandes luciasången på dragspel. Sedan roade han festdeltagarna med stand up, historier, imitationer, gitarr- och dragspelsmusik; välkända sånger där alla kunde sjunga med.

Efter att Sören blivit inropad flera gånger var det dags för julbord. Eftermiddagen avslutades med dragning på det stora lotteriet, i år med mycket fina vinster som medlemmarna skänkt.