12 dec 2013 14:57

23 jan 2015 14:28

Fest i stugan på gammeldags vis

Fredsbergs hembygdsförening inbjöd till grötfest med gammaldags prägel då stugan endast var upplyst av levande ljus och julgran med levande ljus. Nära 60 personer infann sig, de bjöds på risgrynsgröt och rågmjölsgröt så kallad vattgröt, och därefter serverades kaffe med struvor och pepparkakor. Ett luciatåg från Fredsbergs friskola sjöng advents- och julsånger under ledning av Elin Stålnert.

Fredsbergs hembygdsförening inbjöd till grötfest med gammaldags prägel då stugan endast var upplyst av levande ljus och julgran med levande ljus. Nära 60 personer infann sig, de bjöds på risgrynsgröt och rågmjölsgröt så kallad vattgröt, och därefter serverades kaffe med struvor och pepparkakor. Ett luciatåg från Fredsbergs friskola sjöng advents- och julsånger under ledning av Elin Stålnert.