10 dec 2013 06:00

23 jan 2015 14:28

Julfrukost hos Gamla Maifare

Gamla Maifares traditionsenliga julfrukost var i år förlagd till restaurang Holländaren. Ordförande P-O Höglund kunde hälsa ett drygt 70-tal medlemmar välkomna och bjuda in till den välsmakande julbuffén.

Som överraskning hade ett framträdande av Norra Västergötlands Lucia med tärnor anordnats. Besöket var mycket uppskattat och belönades med långa och kraftiga applåder samt många bidrag i insamlingsbössorna. Bland gästerna runt borden fanns för övrigt några av Norra Västergötlands tidigare lucior.

Funktionärer uppvaktades med julgåvor som tack för sina många och värdefulla insatser för föreningen under det gångna året. Lotteridragning förrättades varefter ordföranden tackade för det gångna året och önskade alla en god jul och på återseende nästa år.

Avslutningsvis framförde Bengt Hyensjö medlemmarnas varma tack till styrelsen och övriga funktionärer för deras insatser under året.

Gamla Maifares traditionsenliga julfrukost var i år förlagd till restaurang Holländaren. Ordförande P-O Höglund kunde hälsa ett drygt 70-tal medlemmar välkomna och bjuda in till den välsmakande julbuffén.

Som överraskning hade ett framträdande av Norra Västergötlands Lucia med tärnor anordnats. Besöket var mycket uppskattat och belönades med långa och kraftiga applåder samt många bidrag i insamlingsbössorna. Bland gästerna runt borden fanns för övrigt några av Norra Västergötlands tidigare lucior.

Funktionärer uppvaktades med julgåvor som tack för sina många och värdefulla insatser för föreningen under det gångna året. Lotteridragning förrättades varefter ordföranden tackade för det gångna året och önskade alla en god jul och på återseende nästa år.

Avslutningsvis framförde Bengt Hyensjö medlemmarnas varma tack till styrelsen och övriga funktionärer för deras insatser under året.